Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Autópálya, 4 darab autóval, rendőrségi, elemes(1xAA autóba), kiegészítőkkel, 40x28 cm dobozban

Ár:
6.990 Ft
Átlagos értékelés: Nem értékelt

Autópálya, 4 darab autóval, rendőrségi, elemes(1xAA autóba), kiegészítőkkel, 40x28 cm dobozban.

Mennyiség: 1 db

Elérhetőség: Raktáron
Szállítási díj: 1.378 Ft
Menny.:db

Leírás

Autópálya, 4 darab autóval, rendőrségi, elemes(1xAA autóba), kiegészítőkkel, 40x28 cm dobozban

Leírás és Paraméterek

Autópálya, 4 darab autóval, rendőrségi, elemes(1xAA autóba), kiegészítőkkel, 40x28 cm dobozban

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Hasonló termékek

Kártyajáték az óvodás és kisiskolás korosztály számára.Segítség erősségeik felfedezéséhez.
Mennyiség: 1 db
6.900 Ft
Szereted az egyedi tárgyakat? Szereted a kreatívan, ötletesen dekorálni otthonod? Ha a fenti kérdésre igen volt a válaszod akkor ezt a Tuti Gravírozót neked találták ki! Ezzel a Tuti eszközzel könnyedén, gyorsan és egyszerűen alakíthatod át tárgyaidat egyedivé! Ha szereted az érdekes mintájú tárgyakat, vagy csak szeretnél kis változatosságot vinni otthonodba akkor ez a kis eszköz biztosan nagy segítségedre lesz.
Mennyiség: 1 db
7.290 Ft
A GLINT EFFECT kaméleon hatású festék spray-vel varázslatos színátmeneteket hozhatsz létre fém, fa, üveg, kő, papír, lakkozott és némely műanyag felületeken. Professzionális, autóipari alapanyagokból gyártottuk, hogy tartós legyen kül- és beltéren egyaránt. Egy rétegben körülbelül 2-2,5 m2 felület bevonására elég. A kaméleon hatás négy színátmenetben jelentkezik, a felületre való rátekintés szögétől függően. A 8885-ös FŐNIX színváltozatban a PIROS --> NARANCS --> SÁRGA --> KELLY színsor jelenik meg, ahol a piros 90o-os, a kelly (fűzöld) kb. 10o-os, a narancs és a sárga valahol a kettő közötti betekintési szögnél jelenik meg. 
Mennyiség: 400 ml
7.490 Ft
A GLINT EFFECT kaméleon hatású festék spray-vel varázslatos színátmeneteket hozhatsz létre fém, fa, üveg, kő, papír, lakkozott és némely műanyag felületeken. Professzionális, autóipari alapanyagokból gyártottuk, hogy tartós legyen kül- és beltéren egyaránt. Egy rétegben körülbelül 2-2,5 m2 felület bevonására elég. A kaméleon hatás négy színátmenetben jelentkezik, a felületre való rátekintés szögétől függően. A 8882-es MEDÚZA színváltozatban a KÉK --> LILA --> PIROS --> NARANCS színsor jelenik meg, ahol a kék 90o-os, a narancs kb. 10o-os, a lila és a piros valahol a kettő közötti betekintési szögnél jelenik meg. 
Mennyiség: 400 ml
7.490 Ft
A GLINT EFFECT kaméleon hatású festék spray-vel varázslatos színátmeneteket hozhatsz létre fém, fa, üveg, kő, papír, lakkozott és némely műanyag felületeken. Professzionális, autóipari alapanyagokból gyártottuk, hogy tartós legyen kül- és beltéren egyaránt. Egy rétegben körülbelül 2-2,5 m2 felület bevonására elég. A kaméleon hatás négy színátmenetben jelentkezik, a felületre való rátekintés szögétől függően. A 8883-as NIMFA színváltozatban a INDIGÓ --> LILA --> PIROS --> NARANCS színsor jelenik meg, ahol az indigó 90o-os, a narancs kb. 10o-os, a lila és a piros valahol a kettő közötti betekintési szögnél jelenik meg. 
Mennyiség: 400 ml
7.490 Ft
A GLINT EFFECT kaméleon hatású festék spray-vel varázslatos színátmeneteket hozhatsz létre fém, fa, üveg, kő, papír, lakkozott és némely műanyag felületeken. Professzionális, autóipari alapanyagokból gyártottuk, hogy tartós legyen kül- és beltéren egyaránt. Egy rétegben körülbelül 2-2,5 m2 felület bevonására elég. A kaméleon hatás négy színátmenetben jelentkezik, a felületre való rátekintés szögétől függően. A 8886-os PÁVA színváltozatban az ARANY --> KELLY --> ZÖLD --> KÉK színsor jelenik meg, ahol az arany 90o-os, a kék kb. 10o-os, a kelly (fűzöld) és a zöld valahol a kettő közötti betekintési szögnél jelenik meg. 
Mennyiség: 400 ml
7.490 Ft

A GLINT EFFECT kaméleon hatású festék spray-vel varázslatos színátmeneteket hozhatsz létre fém, fa,üveg, kő, papír, lakkozott és némely műanyag felületeken. Professzionális, autóipari alapanyagokból gyártottuk, hogy tartós legyen kül- és beltéren egyaránt. 

A 8884-es SELLŐ színváltozatban a MÁLYVA --> PIROS --> NARANCS --> SÁRGA színsor jelenik meg, ahol a mályva 90o-os, a sárga kb. 10o-os, a piros és a narancs valahol a kettő közötti betekintési szögnél jelenik meg. 

Mennyiség: 400 ml

7.490 Ft

Autópálya, 2 darab autóval, elemes.

Méretek:88x106 cm pálya,

Doboz méret:50x36 cm 

Mennyiség: 1 db

5.991 Ft
Termék címkék: autópálya, elemes, játék, rendőrségi